Kvinnor är vägen till framgång!
Därför stärker vi kvinnor som arbetar för hållbar utveckling av samhällena de lever i.

Detta gör vi genom:

  • mödravård och barnhälsa – för att ge mödrar och barn tillgång till kvalitetshälsovård och bra näring.
  • att stoppa barnäktenskap – för att hålla kvar flickor i skolan så att de kan nå sin fulla potential.
  • mikrofinans – för att ge kvinnor tillgång till mikrofinanslån och finansiell utbildning, så att de kan starta företag och bli finansiellt oberoende.

I en global rörelse bjuder vi nu in Sveriges kvinnor att frigöra sin egen potential att göra skillnad i världen. Get Unleashed – följ med oss under september och oktober!

Hur går det till?

JOIN

Get Unleashed! Gå med som individ eller lag – när du har skapat din personliga insamlingssida kan du dela länken med vänner, familj och kollegor.

FUNDRAISE

Vi finns här för att stödja dig längs vägen under denna roliga utmaning. När du går med får du ett startpaket av oss med material och insamlingstips. Du kan ta också kontakt med andra kvinnor i nätverket för att få inspiration.

EMPOWER

Alla insamlade medel kommer att gå direkt till Hungerprojektet och bidra till att stärka kvinnor världen över att avskaffa hunger och fattigdom.

För $1 000 kan vi ...

... utbilda 800 mödrar om lokal, näringsrik mat som de kan ge sina barn för att förhindra undernäring eller ...

... träna fyra folkvalda kvinnor i Indien att bli effektiva, politiska ledare och förhindra barnäktenskap i sina byar, eller ...

... ge 16 kvinnor mikrofinanslån och finansiell utbildning, så att de kan starta företag, tjäna pengar och försörja sina familjer.