Tänk om vad som är möjligt, Hungerprojektet, Rethink World Hunger

Ta företaget till nästa nivå – tänk om vad som är möjligt. Nu lanserar Hungerprojektet en workshop där vi tillsammans utforskar nya perspektiv på ert företags vision, ledarskap och utmaningar.

Hungerprojektet möter varje dag framstående exempel på modigt och effektivt ledarskap genom våra partners på Afrikas, Latinamerikas och Asiens landsbygd. Mot alla odds ordnar de vatten till sina byar, stoppar barnäktenskap, startar nya företag och raserar gamla korrupta och patriarkaliska strukturer. De tänker bortom vad de lärt sig och uppnår fantastiska resultat under svårast tänkbara förhållanden. Med utgångspunkt i Hungerprojektets metodologi Vision Commitment Action tar vi er igenom en två timmars workshop där vi:

• Arbetar kring ert företags vision 

• Synliggör ledarskapsutmaningar som finns inom ert/ditt företag

• Utmanar era antaganden om vad som begränsar er förmåga och om vad som är möjligt

• Tar del av och reflekterar över inspirerande ledarskapsberättelser från våra partners i Afrika, Asien och Latinamerika

• Ifrågasätter gamla föreställningar och kulturella normer och ger er insikt i hur den egna inställningen kan vara nyckeln till förändring

Tänk om vad som är möjligt är en unik workshop för stora och små företag som vill få nya perspektiv på vad som är möjligt och hur de kan lyfta sitt ledarskap till en helt ny nivå. Är ni redo att anta utmaningen?

För mer information och bokning kontakta Helena Norder
helena.norder@hungerprojektet.se eller telefon 070-668 99 50