Vänföretag

Hungerprojektet har lång erfarenhet av att tillsammans med företag skapa hållbara samhällsförändringar, vi arbetar i närmare 20 000 samhällen och når genom vårt arbete över 18 miljoner människor. Genom att stödja Hungerprojektets arbete är ni med och bidrar till positiva, hållbara förändringar i 12 programländer  bland annat kan matsäkerheten förbättras inför framtida klimatförändringar och fler kvinnor kan våga ta chansen att bli ledare. Er investering i Hungerprojektet är på så sätt en del i arbetet med FN:s globala hållbarhetsmål. Som vänföretag till Hungerprojektet bidrar ni med er investering till det programområde där efterfrågan är som störst för tillfället.

Hungerprojektet har en väl utvecklad metodik där de som ingår i programmen får möjlighet att själva ta sig ur fattigdom och elände. Vi är övertygade om att deras sätt att arbeta är en mycket klok strategi och vi är mycket glada att få vara en del av deras viktiga insatser.

– Anders Östmar & Putte Sandgren från PRfekt Kontor

Kontakt

Vill ni stödja Hungerprojektet? Hör av er så kan vi tillsammans skräddarsy ett upplägg som passar just er och ert företag.

 

Johan Gavlevik
johan.gavlevik@hungerprojektet.se
0704 - 92 53 14