Investera via våra samarbetspartners

 

Skärmavbild 2014-02-24 kl. 16.17.42Svenska PostkodLotteriet – www.postkodlotteriet.se
Sedan 2012 är Hungerprojektet förmånstagare till PostkodLotteriet. Genom att prenumerera på PostkodLotteriets lotter bidrar du alltså med pengar till Hungerprojektet. 2015 blev det 5 miljoner kronor!

 

imgresSponsorhuset – www.sponsorhuset.se
Gör köp du ändå tänkt göra via Sponsorhuset- så tjänar både du och Hungerprojektet på det! Går du via vår sida på Sponsorhuset när du ska boka hotell eller handla på nätet får du tillbaka en del av köpet.

 

Landgren – www.peterlandgren.seLandgren
För varje såld villa/radhus investerar mäklarfirman Landgren 100 kr i Hungerprojektet, och för såld bostadsrätt investerar de 50 kr.

 

Pantaluren

Pantaluren – www.pantaluren.se
Hos Pantaluren kan privatpersoner och företag sälja sina gamla mobiler och välja att ge bort hela eller delar av beloppet till Hungerprojektet. Vill ni som företag sälja era gamla mobiler - kontakta info@hungerprojektet.se

 

 

PRfektkontor

PRfekt kontor – www.prfektkontor.se
PRfekt kontor säljer kontorsvaror på nätet och ger hela 5 % av företagets omsättning till ett antal olika organisationer, däribland Hungerprojektet.

 

 

Presentkortstorget – http://www.presentkorttorget.se
Köp presentkort genom Presentkorttorget och stöd Hungerprojektet! Presentkorttorget är Nordens största presentkortsportal och riktar sig till både privatpersoner som behöver en snabb och smidig present såväl som till företag som behöver en kreativ och allsidig gåva som passar alla och vid alla tillfällen.

 

Let's Give – http://www.letsdeal.se
Genom att handla hos Let's Deal stödjer du olika organisationer, bland annat Hungerprojektet under utvalda perioder.