Investera med oss!

Hungerprojektet tror inte på välgörenhet – att investera med oss är därför att investera i människor. Hjälp oss att hjälpa andra att hjälpa sig själva!

 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med i det långsiktiga arbetet för att avskaffa hunger och fattigdom – något som står med i FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan bli månadsgivare via sms eller autogiro.

Investera ett engångsbelopp

Hos oss hittar du världens bästa gåva – ett bidrag till en värld fri från hunger och fattigdom. Du kan till exempel ge bort ett gåvobevis som present, köpa ett kort eller ge en minnesgåva. Självklart kan du också investera valfritt engångsbelopp.

Starta en insamling

Det finns många tillfällen att samla in pengar för en bättre värld – födelsedagar, bröllop, inflyttningsfester, event eller utmaningar. Genom vårt samarbete med Better Now kan du snabbt och enkelt starta din egen insamling till förmån för Hungerprojektet.

Bli volontär eller ambassadör

För dig som vill investera din tid i Hungerprojektet, kan du göra det som volontär eller ambassadör. Volontärer behövs alltid som extraresurser vid event och aktiviteter, och våra ambassadörer sprider budskapet om möjligheten att avskaffa hunger och fattigdom i världen. Hos oss har du också möjlighet att träffa andra människor som delar ditt engagemang.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakt oss på info@hungerprojektet.se.