Praktikant sökes till Style it Forward – hösten 2017

Brinner du för att göra världen lite bättre? Vill du kombinera projektledning, kommunikation och mode med rättighetsbaserat arbete? Då ska du söka praktikplats på Hungerprojektet i Stockholm!

 

Hungerprojektet har sedan fyra år tillbaka drivit mode och insamlingseventet Style it Forward som sedan dess bidragit med över en halv miljon insamlade medel till Hungerprojektets utvecklingsarbete.

Style it Forward är en pop-up butik där kända svenska modemärken deltar med plagg från sina senaste kollektioner, allt säljs under en dag för 50% och alla intäkter går till Hungerprojektet som med kvinnor i fokus utbildar och stärker människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom.

Praktiken som projektledare för Style it Forward blir ett tillfälle för dig att träna och utveckla dina kommunikationsfärdigheter och testa på rollen som projektledare för ett stort event. Du kommer dessutom lära dig mer om global utveckling, kvinnors rättigheter och hur arbetet på en ideell organisation fungerar.

Om dig: Det är viktigt att du trivs med att ansvara och driva ett projekt självständigt. Du är även flexibel, strukturerad och bekväm med att ta kontakt med många olika externa aktörer. Det är även viktigt att du har koll på sociala medier. Meriterande är kompetens/erfarenhet inom kommunikation, mode och eventplanering.

Omfattning av praktiken: 100% under hela höstterminen 2017.

Praktiken är oavlönad, så vi ser gärna att du kan tillgodoräkna dig tiden hos oss genom en utbildning eller liknande.

Sista ansökningsdag är 7 maj, dock hanterar vi inkomna ansökningar löpande. Skicka ansökan till: malin.flemstrom@hungerprojektet.se

 

Spontanansökningar

Spontanansökningar (ej praktik) skickas till ylva.predan@hungerprojektet.se