I år kan din julgåva bidra till att fler av Hungerprojektets program når självförsörjning. Kortfattat innebär det att du är med och bidrar till att skapa hållbara samhällen, där fler barn, kvinnor och män kan få tillgång till hälsovård, rent vatten, utbildning och mikrofinansprogram. Tack vare att strategin går upp på att mobilisera lokalbefolkningen, satsar du också på kvinnors ledarskap och flickors rättigheter. Allt kommer helt enkelt med i paketet!

Jag vill ge julgåva!

 

 

I åtta afrikanska programländer jobbar Hungerprojektet med epicenterstrategin. Epicenterstrategin är utformad som ett samarbete mellan befolkningen och Hungerprojektet under en period av cirka åtta år – därefter ska samhällena vara självförsörjande.

Under 2015 uppnådde tre av epicenterna i Ghana – Atuobikrom, Akotekrom och Nsuta-Aweregya epicenter – de mål som som har satts upp för att de ska kunna förklaras som självförsörjande. Detta är en stor framgång för invånarna i epicentrerna, alla anställda och investerare som har samarbetat med dem under tidens gång.

Vi julinvesterar i självförsörjande samhällen:

Kontakt

Har du frågor om att julinvestera i Hungerprojektet? Kontakta oss gärna!

ProfilbildtillhemsidanMalin6-150x150

Malin Flemström
malin.flemstrom@hungerprojektet.se
0703-576824