Det Goda Nätverket, Indien

Det Goda Nätverket

Vilka är vi?

Det Goda Nätverket är ett nätverk inom Hungerprojektet som arbetar för att öka jämställdheten på global nivå genom deltagarnas engagemang och insamling.

De insamlade medlen från nätverket går till Hungerprojektets utvecklingsprogram i Indien, Afrika och Latinamerika för att stärka kvinnor så att de med egen kraft kan verka som aktörer i avskaffandet av hunger och fattigdom i sina samhällen. Det Goda Nätverket utgör också en plattform för erfarenhetsutbyte och kunskapsöverföring mellan deltagarna.

Statistik visar tydligt att den främsta framgångsfaktorn i kampen att utrota fattigdom är att stärka kvinnor.

Det Goda Nätverket består idag av cirka 20 kvinnor från- eller med erfarenhet av näringslivet i Stockholm. Vår förhoppning är att nätverket fortsätter växa, både genom ökat antal medlemmar men även ökad insamling. Är du intresserad av att veta mer om nätverket eller bli medlem? Kontakta helena.norder@hungerprojektet.se.

Vad gör vi?

Det Goda Nätverket ligger bakom onlineauktionen Den Goda Auktionen, såväl som inspirationsträffen Den Goda Karriären. Vi har även hållit i en konstvernissage, en teaterpjäs på franska rivieran, fester och mycket, mycket mer! Gemensamt för alla aktiviteter är att intäkterna gått oavkortat till Hungerprojektet – totalt har vi samlat in över 1,6 miljoner kronor!

Vill du stötta nätverket? Köp ett vykort och ge bort till någon!

Det Goda Nätverket passar dig som:

  • Är redo att förändra världen
  • Vill spela en aktiv roll i att avskaffa hunger
  • Vill ha en erfarenhet och upplevelse utöver det vanliga
  • Är redo för att utveckla dina ledaregenskaper
  • Lockas av en global roll
  • Är sugen på nya större utmaningar
  • Vill utbyta erfarenheter och spendera tid med andra framgångsrika och engagerade personer