Yoga som gör gott för världen

Gina Azaric är yogalärare och volontär för Hungerprojektet. Varje vecka håller hon i yogaklassen ”Yoga for good” i Stockholm, där deltagarna får yoga och alla pengar för klassen skänks till Hungerprojektet. Hittills har hon samlat in över 22 000 kronor!

– Jag brinner för yoga och för välgörenhet och under min yogalärarutbildning funderade jag på hur jag kunde kombinera de båda. Namnet Yoga for good är väldigt passande för upplägget, när man yogar gör man ju gott för sin kropp och själ samtidigt som man gör gott för andra genom att vi skänker alla bidrag till Hungerprojektet, säger Gina Azaric

Gina hörde talas om Hungerprojektet genom några kollegor som var aktiva, vilket inspirerade henne att ta kontakt för att höra mer om organisationen.
– Jag gillar verkligen att Hungerprojektet har kvinnor i fokus och arbetar med att stärka människor så att de kan förändra sitt liv och framtid. Det är riktig empowerment!

Fördelarna med yoga är många enligt Gina, som har sysslat med yoga över 20 år i olika former.
– Jag brukar säga att yoga är som ett Kinderägg: man blir stark i kroppen, lugn i knoppen och får frid i själen.

Vill du delta på Yoga for good? Klasserna hålls i centrala Stockholm. Alla är välkomna och alla nivåer kan delta! Hör av dig till goodkarmayogisar@gmail.com.

Vill du starta ett liknande initiativ? Hör av dig till info@hungerprojektet.se.

Skriv en kommentar