Stadsjakten väljer Hungerprojektet som 2017 års officiella samarbetspartner

Stadsjakten, norra Europas största urbana äventyrstävling, har valt Hungerprojektet som 2017 års officiella samarbetspartner.
– Vi är glada att kunna presentera samarbetet med Hungerprojektet och vi kommer tillsammans att sträva efter att belysa det hårda och viktiga arbetet som organisationen står för. Detta kommer göras genom diverse aktiviteter inför och under tävlingarna, säger projektkoordinator Jan Tengwall.

Stadsjakten är löst baserad på TV-succén ”The Amazing Race”. Deltagarna får visa prov på samarbetsförmåga, allmänbildning, strategi med mera för att klara tio roliga och kluriga utmaningar under sex timmar.

– Det känns både hedrande och roligt att Hungerprojektet får vara förmånstagare för Stadsjakten. Ett genomgående tema i våra program är just ledarskap, visioner och samarbete, vilket går hand i hand med Stadsjaktens ändamål, säger Sara Wettergren, vd för Hungerprojektet.

I år kommer Stadsjakten att arrangeras på två orter: i Borås lördagen den 13/5 och i Göteborg lördagen den 2/9. Anmälan har öppnat för båda städerna på www.stadsjakten.nu. Vill företaget delta? Uppge ”Hungerprojektet” i er anmälan och ni får 15% rabatt på anmälningsavgiften.

Liksom tidigare år sker en insamling till förmånstagaren. Insamlingen till Hungerprojektet inför Stadsjakten Borås finns på https://se.betternow.org/en/fundraisers/stadsjakten-boras.

Skriv en kommentar