Style it Forward, Malmö, Hungerprojektet, Hotel Mäster Johan, Mode, Pay it forward

Style it Forward tog Malmö med storm

Lördagen den 14 mars tog vi stiltemperaturen på Malmö. En popupbutik med över 30 varumärken och designers lockade nästan 400 besökare att shoppa loss för en god sak på Hotel Mäster Johan i hjärtat av Malmö.

Det populära modeeventet har tidigare år besökt Stockholm. Nu var det alltså Malmös tur att fynda bland lokal design och exklusiva föremål. Style it Forward bygger på konceptet ”pay it forward”, där en god handling förs vidare från en person till en annan. Inför eventet bidrog ett trettiotal märken och lokala Malmöbutiker med helt nya kläder, smycken och inredningsattiraljer. Alla objekt såldes för 50% av ordinarie pris – där 100% gick till Hungerprojektets arbete för en värld fri från hunger och fattigdom.

Under en intensiv shoppingeftermiddag fick vi in totalt 61 000 kronor, och kan konstatera att stiltemperaturen i Malmö är hög! Stort tack till alla besökare, dj:s och volontärer som möjliggjorde ett lyckat event! Speciellt tack riktas också till våra fina samarbetspartners Hotel Mäster Johan och reklambyrån Guts & Glory.

Hungerprojektet, Style it Forward, Malmö, Samarbetspartners

Är du med i minglet? Spana in bilderna från eventet!

Skriv en kommentar