Armband, motivation, inspiration, Hungerprojektet, Running for Change, Hälsa Mera

Bär med dig din motivation

Augusti börjar närma sig sitt slut och de flesta är tillbaka i jobb och vardag. Många börjar komma in i rutinen igen och känner kanske att det är dags att komma igång med träningen efter ett längre uppehåll. Än skiner sommarsolen så vad kan vara mer motiverande än att ge sig ut på en joggingtur? Skulle du behöva lite extra inspiration så har vi den perfekta lösningen: ett Running for Changearmband!

Vår samarbetspartner Hälsa Mera har pärlat de fina armbanden som säljs till förmån för Hungerprojektet. Med ett sådant runt handleden kan du vara säker på att du bär med dig din motivation varje dag, samtidigt som du står upp för förändring! Ett starkt budskap att bära med stolthet.

Armbanden finns i flera storlekar och kostar 100 kronor styck. 60 procent av summan går till Hungerprojektets arbete för att avskaffa hunger och fattigdom i Afrika, Asien och Latinamerika.

För att beställa ett armband, maila heja@halsamera.se

Krävs det mer för att hålla motivationen uppe? Anmäl dig till Hungerprojektets lopp Running for Change i Göteborg, eller ta Hälsa Meras webbkurs med tips för hur du kommer igång med löpningen.

Skriv en kommentar