Nytt nätverk avskaffar hunger

Vill du vara med och avskaffa hunger och fattigdom? Kom till informationsmötet för vårt nya nätverk den 8 oktober! Initiativet #1miljon450dagar ger dig möjlighet att utveckla ditt engagemang, ledarskap och entreprenörskap.

Hungerprojektet investerar i människors drivkraft och ger dem chansen att se sin egen potential så att de med egna krafter kan förändra sina samhällen.  Genom nätverket #1miljon450dagar arbetar vi med samma vision på hemmaplan. Initiativet vill uppmuntra fler till engagemang och entreprenörskap. Målet är att samla in 1 miljon kronor på 450 dagar.

Som en del i nätverket får du möjlighet att tillsammans med en grupp drivna människor skapa och driva spännande projekt, utvecklas och bidra till ett fantastiskt ändamål. Efter de 450 dagarna finns möjlighet att följa med på en skräddarsydd investerarresa.

Idag består nätverket av några få personer med stora idéer och ett brinnande engagemang. Nu i uppstartsfasen är fokus att skapa nätverket av drivna och engagerade personer. Tillsammans ska vi lägga en plan för hur vi når vårt mål – 1 miljon på 450 dagar. Vi blir gärna fler, så anmäl dig till informationsträffen, eller kontakta Johanna Nordin via hemsidan.

Tid och plats: 8 oktober, 18.00-19.30, Jakobsbergsgatan 22, Stockholm

Sugen på att engagera dig? Anmäl dig här.
Följ nätverket på FacebookInstagram och via hemsidan.

3 Kommentarer på “Nytt nätverk avskaffar hunger

 1. Ida Brusbäck 7 oktober, 2014 kl 11:01 - Svara

  Hej,

  Jag kommer gärna på träffen i morgon.

  Mvh,
  Ida Brusbäck

  • Hungerprojektet 7 oktober, 2014 kl 11:35 - Svara

   Hej Ida,

   Vad roligt! Jag meddelar Johanna Nordin, som är intitiativtagare till #1miljon450dagar. Varm välkommen! /Katja på Hungerprojektet

  • Johanna Nordin 7 oktober, 2014 kl 14:02 - Svara

   Hej Ida,
   Va kul att du vill komma på infoträffen! Jag skickar dig mer info via mail.

   Ses imorgon vid 18.00!
   /Johanna
   #1miljon450dagar

Skriv en kommentar