Hungerprojektet, Den Goda Karriären, Det Goda NätverketTvå av dagens talare; Pär Johansson från Glada Hudikteatern och Simon Werbart Flato, från Sustainergies

Den Goda Karriären blev en succé!

För andra året i rad ordnade Hungerprojektets nätverk Det Goda Nätverket seminariet Den Goda Karriären på Münchenbryggeriet i Stockholm. Den här gången hade vi 140 deltagare! Seminariet inbringade cirka 125 000 kronor, vilket gör att Det Goda Nätverket nu har samlat in sin första miljon till Hungerprojektet!

På seminariet lyssnade vi till fantastiska talare som på olika sätt har gjort en karriär som är sprungen ur en vilja att förändra och förbättra, men också ur en stark tro på människors inneboende kraft och förmåga. Kira von Knorring har på ett otroligt engagerat sätt levandegjort Raoul Wallenbergs gärning under andra världskriget. Vi har fått lyssna på Pär Johanssons fantastiska resa med hela ensembeln i Glada Hudikteatern. Genomgående för alla talare är en stor portion passion och lika mycket mod. Inte sällan har deras arbete mötts av motstånd och misstänksamhet. Alla våra talare har på olika sätt följt sitt hjärta och gjort det de tror på. När jag sammanfattar dagen och vad alla fantastiska talare sagt, ser jag väldigt stora likheter med det arbete som alla fantastiska medarbetare på Hungerprojektet gör på olika platser i världen. Det som sammanför oss är en tro på människan och en vilja att förändra världen till det bättre. Det ger mig både kraft, hopp och framtidstro att fortsätta arbetet med att avskaffa hunger  och fattigdom i världen. Tack till alla er som var med och arrangerade, som var med och pratade och till er som kom och lyssnade!

Helene Hasselskog, Det Goda Nätverket

Missade du Den goda karriären? Ingen fara! Se filmen från eventet här

Skriv en kommentar