Hungerprojektet, Det Goda Nätverket, Den Goda Karriären, Event

Den Goda Karriären

Vad driver oss att gå nya vägar och göra gott i världen? Vad gör att vi vill bidra utöver vad som förväntas av oss? Vad gör att den etablerade karriärkostymen känns för trång för vissa? Välkommen att låta dig inspireras till stordåd!

Hungerprojektets fantastiska nätverk Det Goda Nätverket bjuder in till en eftermiddag i godhetens tecken. Hur gör man världen lite bättre? Lyssna på sex personer som förändrat världen på sina alldeles egna, personliga sätt.

Talare
Kira von Knorring, Raul Wallenberg Differencemakers. Kira berättar om Raoul Wallenberg, en berättelse som framförallt handlar om ledarskap och mod. Hur kan vi med utgångspunkt i berättelsen utveckla våra perspektiv på ledarskap?
Pär Johansson, Glada Hudikteatern. Pär gjorde det omöjliga möjligt då han startade Glada Hudikteatern, en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare.
Björn “Natthiko” Lindeblad, social entreprenör. Björn är civilekonomen som mitt i karriären klev av och istället blev buddhistisk skogsmunk i Thailand.
Simon Werbart Flato, Sustainergies. Simon är en spindel i nätet i  hållbarhets-Sverige och en av grundarna till den ideella organisationen Sustainergies. Han uppmuntrar oss alla att tänka som förändringsagenter oavsett arbetsroll.
Helene Hasselskog och Veronica Lejsved, Det Goda Nätverket. Helene och Veronica är medlemmar i Det Goda Nätverket som verkar inom ramen för Hungerprojektet. Till vardags är Helene VD för Antenn Consulting AB och Veronica är HR-direktör på Boliden Smelters.

Datum: Måndagen den 9 februari
Tid: 13.00-17.00
Plats: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
Kostnad: 1 495 kronor ex. moms. Intäkterna går oavkortat till Hungerprojektets arbete för en värld fri från hunger och fattigdom. Psst! Bjud med en vän och betala endast 795 kronor för den andra personen som anmäler sig till seminariet. Uppge koden Empowerment i fliken”Övrig info” vid anmälan.
Anmälan sker via följande länk: http://dengodakarriaren.splashthat.com/

2 Kommentarer på “Den Goda Karriären

  1. Catarina 9 februari, 2015 kl 20:10 - Svara

    TACK för denna dag, inspirerar, berör, känns i hela kroppen. Just nu tacksam att jag bestämde mig att gå och få höra och ta del av. TACK

    • Hungerprojektet 10 februari, 2015 kl 14:09 - Svara

      Tack själv Katarina! Jätteroligt att du kom och blev inspirerad – det var precis det som var meningen. Hoppas att eftermiddagen väckt nytt engagemang, energi och spännande idéer. /Katja på Hungerprojektet

Skriv en kommentar