Den Goda Auktionen

Äntligen är det dags för Den Goda Auktionen igen. Efter förra höstens framgång med insamlingsrekord i auktionen så hoppas vi på ett lika bra, förhoppningsvis bättre, resultat den här gången!

Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Auktionen pågår den 16-23 november och är ett samarbete mellan Lauritz.com och Det Goda Nätverket, ett nätverk inom Hungerprojektet. Alla intäkter går oavkortat till Hungerprojektets arbete för att stärka kvinnor som lever i fattigdom på landsbygden i Afrika, Asien och Latinamerika.

Hur du bidrar genom Den goda auktionen:

Du bidrar genom att skänka något till auktionen i form av t.ex. en exklusiv upplevelse eller en vara, konst eller smycken.

Delta i Den Goda Auktionen och få värdefull exponering i ett välgörande sammanhang! För att delta och buda i själva auktionen, går du in på Lauritz.com Lauritz bjuder på sina omkostnader. Alla intäkter, går oavkortat till Hungerprojektet. Genom ditt deltagande bidrar du direkt till vårt arbete för att stärka kvinnor som lever i fattigdom på landsbygden i Afrika, Asien och Latinamerika.

Kontakta Katja Blomé på; katja.blome@hungerprojektet.se om du vill donera till auktionen.

Vill du engagera dig ännu mer?

Det Goda Nätverket består av ett antal personer i näringslivet. Vi har bestämt oss för att genom vårt handfasta engagemang stötta Hungerprojektet. Vi vet att vårt arbete gör skillnad! För mer information om Det goda nätverket eller Hungerprojektet, kontakta;

malin.flemstrom@hungerprojektet.se

 

Varmt tack till alla som är med och bidrar till auktionen:

Efva Attling Syster P Luxury Spa Trosa Stadshotell FACE Stockholm Löp och Sko kliniken Triwa Thorskogs Slott Häringe Slott CoachCompanion Vichy ChocoBean D-Flex Klong Ergona Be Core Altromondo Yoga Personlig träning Shad Burhan Resole Blixten & Co Hope StikkiNikki The First Impression Company / Presso.club Sandqvist  Carl Philippe AB Göteborgs Stadsteater Malmö Arena Hotel Livsstilsinstitutet Tures Company AB Duxiana Hotel Forma Louise Master Design AB GreatSigns Konstnär Annika Olausson Restaurang Esperanto Bokförlaget Max Ström Malmö Clarion Live Lejondals Slott Rånäs Slott Hooks Herrgård Stockholm Fisk Live Nation Konstnärsbaren  Flattered Hälsa Mera Sjöpaviljongen Melanders Walldén Nyström HB Skepparholmen Nacka Moccasin Vin & Kærlighet Arken Hotel & Art Garden SPA Berns Scandic Opalen Scandic Ecoride Lilla Lotus Yoga Hotell & Restaurang Bellora Restaurang Atelier (Hotel Pigalle) Fogelmarcks Yogansa Varpsund Mopp.nu Mateus Porslin PRfektkontor BSH Home Appliances Mille Notti

 

Skriv en kommentar