Den Goda Karriären

Välkommen till ett spännande seminarium med Kjell Enhager, Kattis Ahlström, Karin Volo och Malin Flemström med fokus på hur vi kan göra skillnad för en bättre värld. Alla biljettintäkter går till Hungerprojektets arbete med att utrota hunger och fattigdom.

Är du vår nya företagsinsamlare?

Vi söker nu en företagsinsamlare till ett vikariat 1/1 2019 – 30/8 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi tror att du är en driven person med affärssinne som vill bidra till arbetet med att ta Hungerprojektet till nästa nivå genom att öka vår insamling från företag.

Är du vår nya controller?

Vi söker en controller/ekonomiansvarig med minst 3 – 4 års erfarenhet av att arbeta med ekonomisk styrning och kontroll. Är du är redo att ta ett steg i karriären och bidra till att ta Hungerprojektet till nästa nivå? I så fall är det här jobbet någonting för dig.

Höstens godaste auktion

Det är nu dags för den sjätte upplagan av Den Goda Auktionen. Efter förra årets framgång har vi nu totalt nått över 850 000 kronor. Auktionen pågår den 1-8 november och är ett samarbete mellan tradera.se, Hungerprojektet och Det Goda Nätverket.

Hungerprojektet i Almedalen

Hungerprojektet är på plats på Gotland under Almedalsveckan för att delta i två seminarier med rubrikerna AGENDA 2030 I EN FÖRÄNDERLIG VÄRLD – riktar vi in oss på rätt mål? och KVINNORS DELTAGANDE – avgörande för att nå hållbarhetsmålen.

Wasa och Hungerprojektet samarbetar

I år genomför Wasa och Hungerprojektet en gemensam sommarkampanj som gör havreknäckebröden godare än vanligt. När konsumenten köper ett dubbelpack av Wasa Havre, mellan den 15 juni och den 18 juli, skänker Wasa en krona till Hungerprojektets viktiga verksamhet – att avskaffa hunger och fattigdom en gång för alla.

Detta innebär nya datalagen

Den 25 maj träder EU:s Dataskyddsförordning, känd som GDPR, i kraft. Med den nya förordningen får dina personuppgifter ett ännu starkare skydd – och det gillar vi på Hungerprojektet! Vi vill att du ska känna dig trygg med att din data hanteras på rätt sätt.